Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 

Μέσω αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του e- shop.gr με κρυπτογράφηση 256 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα - πιστοποιημένη από την Thawte Consulting(Pty) Ltd.

Μέσω εντολής πληρωμής απο τραπεζικό λογαριασμό.

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στην τράπεζα σας μέσω web banking ή mobile apps, επιλέγοντας Πληρωμές > PayByBank.

ΤΡΑΠΕΖΑ

Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού:

29 0172 2550 0052 5510 7001 375

IBAN: 

GR29 0172 2550 0052 5510 7001 375

Όνομα Δικαιούχου: 

Industryforce Mονοπρόσωπη IKE

Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

- COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
- ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τo Κατάστημα

COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας
Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 24-48 ώρες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Χρεώσεις αποστολών:

- Για παραγγελίες έως 2kg, η χρέωση είναι 3,5€.

- Για παραγγελίες αξίας άνω 100€ και έως 2kg, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

- Για παραγγελίες άνω των 2kg επιβαρύνεστε με 1€ ανά κιλό μέχρι 10kg. Μετά τα 10kg κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται 2,5€

- Το Κόστος Αντικαταβολής είναι 2,5€.


Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας Γενική ταχυδρομική στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της Γενικής ταχυδρομικής.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το [email protected]

Συγκατάθεση cookie